Λογοθετίδης – Λιβυκού VS Χορν – Λαμπέτη

Λογοθετίδης - Λιβυκού VS Χορν - Λαμπέτη

Φλογερή, χυμώδης και άκρως κοινωνική, η Ίλυα Λιβυκού ήταν πάντα το επίκεντρο της παρέας. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μεταξύ όλων όσων την φλέρταραν, εκείνη θα διάλεγε τον μοναχικό και ιδιόρρυθμο Βασίλη Λογοθετίδη; Κι όμως, ο μεγάλος κωμικός αποτέλεσε τον μέντορά της, τον παρτενέρ της στο θέατρο και το σινεμά, τον μεγάλο έρωτά της στη ζωή.

Ο Δημήτρης Χορν σε ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά του είναι συνδεδεμένος με την Έλλη Λαμπέτη. Στην αρχή ο Χορν αντιπάθησε τη Λαμπέτη, μετά όμως την ερωτεύθηκε με σθένος. Ωστόσο, σε μετέπειτα δηλώσεις του, ο ίδιος ομολογούσε πως δεν ήταν εκείνη η γυναίκα της ζωής του, παρ’ όλο που την αγάπησε. Μάλιστα, όπως δήλωνε, η Λαμπέτη υπήρξε αφόρητα ζηλιάρα, αφού δεν τολμούσε να ρίξει ούτε βλέμμα σε άλλη γυναίκα. Ακόμα βέβαια και ο ίδιος παραδέχεται την δική του ζήλεια, όπως χαρακτηριστικά τόνιζε: «Ήμουν σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Πληγώθηκε ο εγωισμός μου, όταν με άφησε».

37
Λογοθετίδης - Λιβυκού VS Χορν - Λαμπέτη

Ζευγάρια στη ζωή, ζευγάρια όμως και στην μεγάλη οθόνη. Ποιο προτιμάτε;

Περισσότερα παιχνίδια..

vol.53

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου vol.53

Αν σου αρέσουν τα κουίζ για ελληνικές ταινίες, τότε αυτό το κουίζ ελληνικού κινηματογράφου θα σε ενθουσιάσει! Μπες τώρα και προσπάθησε να απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις του κουίζ!!!
Παίξτε τώρα..
vol.52

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου vol.52

Άλλο ένα κουίζ του ελληνικού κινηματογράφου σε περιμένει για να δώσεις τις σωστές απαντήσεις και να τεστάρεις τις γνώσεις αλλά και τη μνήμη σου. Σπουδαίες ταινίες που άφησαν εποχή, τις [...]
Παίξτε τώρα..
© 2023 ellinikoskinimatografos.gr. All rights reserved.