Εγωισμός VS Ίλιγγος

Εγωισμός VS Ίλιγγος

Η ταινία, “Εγωισμός” προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 344.675 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 93 ταινίες. Ο Γιάννης Δαλιανίδης είχε αρχικά σκεφτεί το δίδυμο Ζωή Λάσκαρη – Έλενα Ναθαναήλ για τους ρόλους των δύο αδελφών. Κατά το πρώτο γύρισμα, όμως, η 17χρονη τότε Ναθαναήλ δεν τα πήγε τόσο καλά για τα δεδομένα του Δαλιανίδη, και μετά απο κάποια ατυχή περιστατικά έχασε όχι μόνο το ρόλο της στην ταινία αλλά και το συμβόλαιο της με την Finos Film. Το ρόλο της στην ταινία πήρε τελικά η Τζένη Ρουσσέα.

Η ταινία, “Ίλιγγος” προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 454.451 εισιτήρια. Ήρθε στην 4η θέση σε 92 ταινίες. Ο Γιάννης Δαλιανίδης εμπνεύστηκε το σενάριο αυτής της ταινίας από ένα συμβάν του 1950, κατά το οποίο η κόρη της μεγάλης σταρ του Αμερικανικού κινηματογράφου, Λάνα Τάρνερ, σκότωσε τον εραστή της μητέρας της.

17
Εγωισμός VS Ίλιγγος

Το σημερινό VS είναι ανάμεσα σε δύο ταινίες της Φίνος φιλμ. Ψηφίστε την αγαπημένη σας!!!

Περισσότερα παιχνίδια..

vol.53

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου vol.53

Αν σου αρέσουν τα κουίζ για ελληνικές ταινίες, τότε αυτό το κουίζ ελληνικού κινηματογράφου θα σε ενθουσιάσει! Μπες τώρα και προσπάθησε να απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις του κουίζ!!!
Παίξτε τώρα..
vol.52

Κουίζ Ελληνικού Κινηματογράφου vol.52

Άλλο ένα κουίζ του ελληνικού κινηματογράφου σε περιμένει για να δώσεις τις σωστές απαντήσεις και να τεστάρεις τις γνώσεις αλλά και τη μνήμη σου. Σπουδαίες ταινίες που άφησαν εποχή, τις [...]
Παίξτε τώρα..
© 2023 ellinikoskinimatografos.gr. All rights reserved.